Amfipoli News: Ελληνικές Πυραμίδες και η άγνωστη πυραμίδα των Χανίων

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ελληνικές Πυραμίδες και η άγνωστη πυραμίδα των Χανίων


Χωρίς καμία έννοια εθνικισμού ή περηφάνιας αλλά με μια διάθεση να πούμε επιτέλους κάποια πράγματα με το όνομα τους όπως θα δείτε και στο υπόλοιπο άρθρο, επιφυλάσσομαι για τις πυραμίδες στον Άρη. Επίσης να αναφέρω πως δεν θα μιλήσω καθόλου για το μεταφυσικό κομμάτι του θέματος ‘Ελληνικές Πυραμίδες’, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, κάποια άλλη φορά.
Το πυραμιδικό σχήμα συναντάται σε όλους τους πολιτισμούς, κεντρική Αμερική – Ευρώπη – Ινδία – Αίγυπτο, αλλά η επικρατούσα θεωρία πως το συγκεκριμένο σχήμα βρέθηκε και υιοθετήθηκε στην Αίγυπτο τίθεται υπό αμφισβήτηση και ανατρέπεται εντελώς, μετά την ανακάλυψη της πυραμίδας στην Θήβα και της πυραμίδας του Ελληνικού, που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς τελειότερη (γεωμετρία, μαθηματικά) των Αιγυπτιακών. Η Ελληνική πολιτεία συνεχίζει να αγνοεί και κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή τους προσκρούουν στην ειρωνεία. Γιατί άραγε; Όποιος γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα σε σχέση με αυτά που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ή διαβάζει την miastala δεν αναρωτιέται πλέον γιατί;
Έχουν φροντίσει να εξαφανίζουν όλα τα στοιχεία για τις Ελληνικές Πυραμίδες. Την γνωστή πυραμίδα του λόφου του Αμφείου στην Θήβα, αλλά και την πυραμίδα του Ελληνικού, που βρίσκεται 4 χιλιόμετρα νοτίως του Άργους, που είναι απίστευτα παλιά, με την μέθοδο της θερμοφωταύγειας απεδείχθη ότι είναι του 10.500 π.κ.ε. Αλλά κατόπιν μακρών “διαπραγματεύσεων” με την Ακαδημία Αθηνών, έγινε “συμβιβασμός” και ανακοινώθηκε ότι είναι 500 χρόνια παλαιότερη των Αιγυπτιακών!
Ακόμη και αυτό το υποτιμούν με σθένος, αφού δεν μπορούν να το εξαφανίσουν τελείως, γι αυτό και στην πινακίδα που οδηγεί στην πυραμίδα έχουν την λέξη πυραμίδα με εισαγωγικά.

Είναι περιφραγμένη από τον τότε κοινοτάρχη, πριν τον ‘Καποδίστρια’, για να την σώσει. Ο οποίος είχε έργο ζωής από μικρός να την προστατέψει και να την αναδείξει. Γιατί μέχρι τότε, ήταν τόπος απορρίψεως ψοφιμιών και περιττωμάτων.Την καθάρισε και πέταξε τα ψοφίμια που σκόπιμα έριχναν για να αποτρέψουν την πρόσβαση σε αυτό το μνημείο μεγαλείου του Ελληνικού στοιχείου. Είναι ο ίδιος που έφτιαξε τις πρώτες πινακίδες για να δείχνει την θέση της από τον παλαιό δρόμο Άργους-Τριπόλεως, τις οποίες κάλυπταν μόνιμα αφίσες πολιτικών και μπουζουξίδικων.
Ο ίδιος μου έλεγε το τι είχε τραβήξει από την τοπική εκκλησία και από την αρχαιολογία του Άργους (!!!) που ήθελαν να την ισοπεδώσουν, γι αυτό και έχτισε μια εκκλησία στην είσοδο της περιφράξεως και ένα γήπεδο στην Δυτική πλευρά.
Η Πυραμίδα στο Ελληνικό είναι η μοναδική Πυραμίδα παγκόσμια που έχει ΠΟΡΤΑ εισόδου.
Δείτε και τα τρία βίντεο σχετικά με την Πυραμίδα του Ελληνικού, όπου μιλά και η αφεντιά μου.


Συνεχίστε ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου