ΥΛΙΚΑ
Μια πατάτα βρασμένη
1 κούπα τυρί γκούντα
1 κούπα τυρί ρεγκάτο
1 κούπα τυρί νηστίσιμο το κίτρινο ...για να πάρουν το χρώμα αυτό
2 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές σούπας αλεύρι
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την πατάτα, ρίξτε τα τυριά, χτυπήστε σε μαρέγκα καλά τα ασπράδια, ρίξτε τα μέσα στα τυριά και στην πατάτα προσθέστε το αλεύρι το πιπέρι.
Ανακατέψτε καλά, αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, φτιάξτε μπαλάκια και τηγανίστε τα σε μπόλικο λάδι σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα..!!
Gogo Samiou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου