Καθαρίζουμε τα φασολάκια
Βράζουμε νερό με λίγο ξύδι 2 κ.γ χοντρό αλάτι και μια κούπα λάδι
Ζεματάμε τα φασολάκια βγάζουμε ψιλοκόβουμε μαϊντανό, 4 σκελίδες σκόρδο με λίγο λάδι ραντίζουμε τα φασολάκια και τα βάζουμε σε βαζάκια η σε ταπεράκια προσθέτουμε από το νερό της κατσαρόλας και κλείνουμε.
Είναι έτοιμα σε 5 μέρα όταν ανοίγουμε διατηρούμε στο ψυγείο
Καλή επιτυχία
Panagiota Kiriakou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου