Amfipoli News: Τουρσί φασολάκια

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τουρσί φασολάκια


Καθαρίζουμε τα φασολάκια 
Βράζουμε νερό με λίγο ξύδι 2 κ.γ χοντρό αλάτι και μια κούπα λάδι
Ζεματάμε τα φασολάκια βγάζουμε ψιλοκόβουμε μαϊντανό, 4 σκελίδες σκόρδο με λίγο λάδι ραντίζουμε τα φασολάκια και τα βάζουμε σε βαζάκια η σε ταπεράκια προσθέτουμε από το νερό της κατσαρόλας και κλείνουμε. 
Είναι έτοιμα σε 5 μέρα όταν ανοίγουμε διατηρούμε στο ψυγείο

Καλή επιτυχία

‎Panagiota Kiriakou‎ προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου