Γαλατόπιτα
2 κιλά γάλα
1 κούπα όχι γεμάτη σιμιγδάλι
4 αυγά
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη ανάλογα πόσο γλυκό το θελετε
1 κουταλιά βούτυρο μέσα στην κρέμα.
Ένα φύλλο (από ζυμάρι που είχα κρατησει)
Βάζουμε το γάλα να βράσει
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι χονδρό να ναι..το αφήνουμε να βράσει
Όταν αυτό χυλώνει το κατεβάζουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο Μετά χτυπάμε αυγά με τη ζάχαρη, τα ριχνουμε μέσα και το βούτυρο και ανακατεύουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !
ΈΓΙΝΕ ΣΟΎΠΕΡ Ψήνουμε σε προθερμασμένο Φούρνο 180 βαθμους για 30 λεπτά θα το δείτε να πάρει ωραιο χρώμα.
Από πανω κανέλα και άχνη .
Θεοδοσια χαλβατζη προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου