Amfipoli News: Πίστεψαν τη φήμη και ήπιαν οινόπνευμα για να σκοτώσουν τον κορωνοϊό: 600 οι νεκροί και 3000 στο νοσοκομείο

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Πίστεψαν τη φήμη και ήπιαν οινόπνευμα για να σκοτώσουν τον κορωνοϊό: 600 οι νεκροί και 3000 στο νοσοκομείο


Στο Ιράν είναι σύνηθες το φαινόμενο. Επιτήδιοι εκμεταλλεύονται την αμάθεια και τους φόβους των ανθρώπων για τον κορωνοϊό και τους λένε πως δεν πρόκειται να κολλήσουν κορωνοϊό ή εάν έχουν κολλήσει πως θα θεραπευτούν εάν πιουν καθαρό οινόπνευμα. 

Και οι άνθρωποι τους πιστεύουν. Και 600 από αυτούς έχουν πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους, ενώ άλλοι 3000 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Μάταια οι γιατροί με όλους τους τρόπους λένε στον κόσμο να μην πίνει καθαρό οινόπνευμα το οποίο όχι μόνο δεν προστατεύει από κορωνοϊό αλλά σκοτώνει κιόλας. 

Ο ιρανός δικαστικός εκπρόσωπος Gholam Hossein Esmaili δήλωσε για το θέμα: «Οι αριθμοί είναι πολύ υψηλοί και είναι πέρα από τις προσδοκίες μας. Η κατανάλωση οινοπνεύματος δεν είναι θεραπεία αλλά μπορεί να είναι θανατηφόρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές του Ιράν έχουν ήδη συλλάβει κάποιους άνδρες σε διάφορες περιοχές της χώρας που έλεγαν για τις θαυματουργικές ιδιότητες του καθαρού οινοπνεύματος ενάντια στον κορωνοϊό και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. 
topontiki.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου