Amfipoli News: Μπισκοτένια βάση από ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου, κρέμα γιαουρτιού και κομμάτια ανανά θα πει: το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό!

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Μπισκοτένια βάση από ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου, κρέμα γιαουρτιού και κομμάτια ανανά θα πει: το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό!


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ των 225g
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
100g αγελαδινό βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
500g γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
200g τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
1 μικρή κονσέρβα ανανά ή ένας φρέσκος
500g ψιλοκομμένο αμύγδαλο (φιλέ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε ένα βαθύ μπωλ ανακατεύουμε τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ταψάκι που έχουν στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Πιέζουμε καλά το μίγμα με τα χέρια μας μέσα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά.
Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα με ακανόνιστες κουταλιές μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.
Γαρνίρουμε με φέτες ανανά και με αμύγδαλο και σερβίρουμε.

syntages.papadopoulou.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου