Η φανταστική µπουγάτσα της τεμπέλας γίνεται γρήγορα και τρώγεται στο άψε σβήσε! Αµέσως µόλις βγει από το φούρνο, πασπαλισµένη µε άχνη και κανέλα.
Υλικά Συνταγής
1 πακέτο φύλλο κρούστας
250 γραμ. βούτυρο λιωμένο
6 αυγά
400 γραμ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.γλ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Για τη γρήγορη μπουγάτσα, ανοίγουµε πρώτα τη συσκευασία του φύλλου. Πιάνουµε ένα ένα φύλλο και το σουρώνουµε-βεντάλια.
Το βάζουµε σε ταψί, το ένα πλάι στο άλλο.
Το περιχύνουµε µε το λιωµένο βούτυρο.
Ψήνουµε τα φύλλα στους 200οC για 15΄-20΄ να ροδίσουν καλά.
Το βάζουµε σε ταψί, το ένα πλάι στο άλλο.
Το περιχύνουµε µε το λιωµένο βούτυρο.
Ψήνουµε τα φύλλα στους 200οC για 15΄-20΄ να ροδίσουν καλά.
Σε ένα µπολ χτυπάµε µε σύρµα τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, τη µαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
Περιχύνουµε το ψηµένο φύλλο στο ταψί.
Ξαναβάζουµε στο φούρνο και ψήνουµε για περίπου 25΄ µέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέµα και να ροδίσει ελαφρά.
Περιχύνουµε το ψηµένο φύλλο στο ταψί.
Ξαναβάζουµε στο φούρνο και ψήνουµε για περίπου 25΄ µέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέµα και να ροδίσει ελαφρά.
Μόλις τη βγάλουµε από το φούρνο πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και κανέλα.
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου