Amfipoli News: Το αλάτι διώχνει την κακή τύχη και προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Το αλάτι διώχνει την κακή τύχη και προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.


Πολλές φορές, αισθανόμαστε ότι η ζωή μας δεν κινείται στο σωστό δρόμο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά, παρά τη συνεχή σκληρή δουλειά και τις προσπάθειες που κάνουμε. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το σύμπαν φαίνεται να έχει συνωμοτήσει εναντίον μας. Και οι περισσότεροι πιστεύουμε πως για όλα ευθύνεται η κακή μας τύχη.

Ενώ λοιπόν η τύχη μπορεί να μην είναι η αιτία, όμως μόνο με την ιδέα μπορεί να οδηγηθείτε στην απογοήτευση και να παρατήσετε τις προσπάθειες. Για αυτό παρακάτω σας παραθέτουμε μια λίστα με όλα όσα μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κακή τύχη.

Κατά την παράδοση το να ρίχνουμε αλάτι πίσω από τον δεξί μας ώμο διώχνει την αρνητική ενέργεια και τα πνεύματα.

Στο σπίτι ή το γραφείο σας σκορπίστε στο πάτωμα χοντρό καθαρό θαλασσινό αλάτι πριν πάτε για ύπνο και μαζέψτε το το επόμενο πρωί ή βάλτε 2 κουταλιές αλάτι σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στο ΒΑ ή το ΝΔ τμήμα τους. Αν, πάλι, μπει κάποιος με αρνητική ενέργεια, μόλις φύγει ρίξτε αλάτι πίσω του, ώστε μαζί του να φύγουν και οι κακές προθέσεις του!

Καθαρίστε το χώρο σας από τη μυρωδιά που αφήνουν τα τσιγάρα με μείγμα αιθέριων ελαίων από λεμόνι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και μυρτιά.

Κάψτε λίγα αρωματικά stick λιβανιού. Μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την αποφυγή των αρνητικών ενεργειών από το σπίτι είναι η μυρωδιά του λιβανιού. Η οποία πέρα από τις ελληνικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται και για πρακτικές διαλογισμού και πνευματικής ηρεμίας.

Πετάξτε τα σπασμένα αντικείμενα. Υπάρχει η πεποίθηση πως όταν κάτι σπάει, συμβαίνει για να φύγει η κακή ενέργεια. Γι αυτό εάν έχετε στο σπίτι σας πράγματα που έχουν σπάσε έστω και λίγο, καλό είναι να μην τα κρατήσετε.
healingeffect.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου