Υλικά:
6 βραστές πατάτες
3 κουταλιές αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κουρκουμά και σκόρδο (μια μικρή πρέζα από κάθε είδος)
Τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
3 κουταλιές αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κουρκουμά και σκόρδο (μια μικρή πρέζα από κάθε είδος)
Τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
Η μέθοδος:
Πολτοποιούμε τις πατάτες αφού τις βράσουμε και τις καθαρίσουμε απευθείας ενώ είναι ζεστές, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, φτιάχνουμε μπαλάκια, κανουμε μία “λακουβα στην μέση” τα γεμίζουμε με τυρί μοτσαρέλα και τα κλείνουμε.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, φτιάχνουμε μπαλάκια, κανουμε μία “λακουβα στην μέση” τα γεμίζουμε με τυρί μοτσαρέλα και τα κλείνουμε.
Τα πατάμε λίγο με το χέρι να πλατυνουν.
Τα τηγανίζουμε με ζεστό λάδι, ώστε να είναι κόκκινα και από τις δύο πλευρές. Τα μεταφέρουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσουμε το λάδι.
Καλή Ορεξη
Δειτε την συνταγή εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου