Συστατικά:
2 αυγά
4 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κολοκυθι μεγάλο
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
3 κουταλιές αλεύρι
200g γιαουρτι
100 γραμμάρια σκληρό τυρί
πρώτα
ζαμπόν
4 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κολοκυθι μεγάλο
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
3 κουταλιές αλεύρι
200g γιαουρτι
100 γραμμάρια σκληρό τυρί
πρώτα
ζαμπόν
Παρασκευή:
Βάλτε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε, στη συνέχεια ρίξτε λάδι, γιαούρτι, τριμμένα κολοκύθια(πολύ καλά στημένο), αλάτι, πιπέρι και αλεύρι.
Αδειάστε σε ένα ταψί στον οποίο βάζουμε χαρτί ψησίματος το οποίο έχουμε λαδώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200C.
Αδειάστε σε ένα ταψί στον οποίο βάζουμε χαρτί ψησίματος το οποίο έχουμε λαδώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200C.
Μεταφέρετε την ψημένη κρούστα σε ένα νέο χαρτί ψησίματος, τυλίξτε σε ρολό και αφήστε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε γιαούρτι, τυρί τριμμένο και ξηρό ή ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε τα πάντα καλά και καλύψτε την κρούστα και μετά στρώστε τις φέτες ζαμπόν.
Κυλήστε ξανά το ρολό και αφήστε το στο ψυγείο για να κρυώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου