Amfipoli News: Σοκολατένια Πάστα Ταψιού

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκολατένια Πάστα Ταψιού





  Υλικά:
-500γρ. κέικ 
Για την κρέμα σοκολάτας:
-1 λίτρο γάλα 
-150γρ. ζάχαρη 
-100γρ. κορν φλάορ 
-2 κρόκοι αυγών 
-60γρ. βούτυρο 
-160γρ. σοκολάτα Nestle Dessert Greece 52% 

Για τη Μους Σοκολάτας:
-340γρ. σοκολάτα Nestle Dessert Greece 52%
-200ml καυτή κρέμα γάλακτος 
-430ml χτυπημένη κρέμα γάλακτος 
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου