Amfipoli News: Dr. Michael Yeadon: Η απειλή COVID-19 είναι υπερβολικά υπερβολική.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Dr. Michael Yeadon: Η απειλή COVID-19 είναι υπερβολικά υπερβολική.


Επικεφαλής του Επιστημονικού τμήματος της Pfizer:

.  Η πανδημία έχει τελειώσει ουσιαστικά.
.  Η επιστήμη δείχνει σαφώς ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα.
.  Πολλοί άνθρωποι έχουν ανοσία στα Τ κύτταρα, οπότε δεν μας ανησυχεί ότι τα αντισώματα μπορεί μετα την πάροδο μηνών να εξαφανίζονται
.  Οι δοκιμές PCR COVID-19 είναι επιστημονικά ψευδείς.
.  Υπάρχουν 10 φορές περισσότερα ψευδώς θετικά από τα πραγματικά θετικά.
.  Οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί βασίζονται σκόπιμα σε μη επιστημονικά, εντελώς ψεύτικα δεδομένα.
.  Η απειλή COVID-19 είναι υπερβολικά υπερβολική.
.  Οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί οδήγησαν σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους που μπορούσαν να αποφευχθούν.
Διαβάστε την εκτενή αναφορά μου για όλα αυτά και την καταστολή αποτελεσματικών θεραπειών, η οποία τώρα λογοκρίνεται από την Google. (σύνδεσμος στην ενότητα σχολίων)
Σε αυτήν την αναφορά, παρέχω συνδέσμους σε περισσότερες από 100 πηγές, συμπεριλαμβανομένων πολλών ερευνητικών εργασιών, επιστημονικών μελετών, κλινικών δοκιμών και ιστοριών επιτυχίας σε πραγματικό κόσμο.
Τα στοιχεία είναι τώρα συντριπτικά! Πρέπει να είστε εντελώς τυφλοί για να εξακολουθείτε να πιστεύετε την «επίσημη» αφήγηση COVID
Όπως ο Dr. Yeadon καθιστά επίσης σαφές, «Είναι προφανές σε κάθε βιολογικό εμπειρογνώμονα ότι η πανδημία έχει τελειώσει ουσιαστικά!»
Ήρθε η ώρα να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας και να λογοδοτήσουμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας !!
Βιογραφικό του Dr. Yeadon's:
Ο Δρ Michael Yeadon είναι ειδικός σε θέματα αλλεργίας και αναπνευστικής περιοχής με 23 χρόνια στη φαρμακευτική βιομηχανία. Εκπαιδεύτηκε ως βιοχημικός και φαρμακολόγος και απέκτησε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Surrey (UK) το 1988.
Στη συνέχεια, ο Δρ Yeadon εργάστηκε στα Wellcome Research Labs με το Salvador Moncada με ερευνητικό επίκεντρο την υπεραπόκριση των αεραγωγών και τις επιπτώσεις των ρύπων, συμπεριλαμβανομένου του όζοντος και εργάζεται στην ανακάλυψη φαρμάκων 5-LO, COX, PAF, NO και πνευμονικής φλεγμονής. Με τους συναδέλφους του, ήταν ο πρώτος που ανίχνευσε το εκπνεόμενο ΝΟ σε ζώα και αργότερα προκάλεσε NOS στον πνεύμονα μέσω αλλεργικών ενεργοποιήσεων.
Συμμετέχοντας στην Pfizer το 1995, ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την παράδοση χαρτοφυλακίου του αγωγού αλλεργίας και αναπνευστικής οδού στην εταιρεία. Ήταν υπεύθυνος για την επιλογή στόχων και την πρόοδο σε νέους μοριακούς ανθρώπους, οδηγώντας ομάδες μέχρι 200 ​​υπαλλήλων σε όλους τους κλάδους και κέρδισε βραβείο επίτευξης παραγωγικότητας το 2008.
Υπό την ηγεσία του, η ερευνητική μονάδα εφευρέθηκε από του στόματος και εισπνεόμενων NCE που έδωσαν πολλαπλά θετικά κλινικά αποδεικτικά στοιχεία για το άσθμα, την αλλεργική ρινίτιδα και τη ΧΑΠ. Ηγήθηκε παραγωγικών συνεργασιών όπως με τη Rigel Pharmaceuticals (αναστολείς SYK) και συμμετείχε στην αδειοδότηση της Spiriva και στην απόκτηση της εταιρείας Meridica (συσκευή εισπνοής).
Ο Δρ Yeadon έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 πρωτότυπα ερευνητικά άρθρα και τώρα διαβουλεύεται και συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες βιοτεχνολογίας. Πριν συνεργαστεί με την Apellis, ο Dr. Yeadon ήταν VP και Chief Scientific Officer (Αλλεργία & Αναπνευστική Έρευνα) με την Pfizer.
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου