Amfipoli News: Καλό Μήνα, έστω και εθιμοτυπικά!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Καλό Μήνα, έστω και εθιμοτυπικά!


Καλό Μήνα, έστω και εθιμοτυπικά!

– Από σήμερα αποκεφαλίζονται κάποιοι επαγγελματίες. Έχουν οικογένειες, εάν είναι μόνοι είναι ακόμη πιο δύσκολο. Οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια ίσα–ίσα ζουν. Αλλά ακόμη κι αν κάποιοι είχαν καταφέρει να βάλουν στην άκρη κάτι θα εξαφανιστεί.

– Αυτός είναι και ήταν ο πραγματικός σκοπός τους. Να καταστραφεί η οικονομία της Ελλάδος, της οποιαδήποτε Ευρωπαϊκής χώρας γενικότερα, ώστε ο πολιτισμένος πολίτης να καταντήσει ένας ρακένδυτος και εξαρτώμενος από το ελάχιστο ηλεκτρονικά οικονομικό εγγυημένο εισόδημα δίχως όνομα και προσωπικότητα. Που σημαίνει όχι αυτοέλεγχο, αλλά ένα τηλεκατευθυνόμενο ον δίχως φύση που ζει στην ανεικονική πραγματικότητα εκτός του νοηματικού προορισμού της αλήθειας, για να χάσει γι’ αυτό που προορίζεται και ήρθε να κερδίσει.

Μόνον και μόνον τότε θα εφαρμοστεί με επιτυχία το τελευταίο κεφάλαιο του «Κεφαλαίου» του Σιωνιστή Μαρξ, που σου δίδαξαν ως ευαγγέλιο της αδράνειας στην προσμονή της αυτοκαταστροφής

...

Αντικαθιστώντας τα λόγια των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων όσο και τον απλουστευμένο λόγο του Ιησού που δεν επιδέχεται «ερμηνειών» παραχάραξη, για να καταντήσεις ο αποδιοπομπαίος τράγος στον τραγοπόδαρο θεό τους σηματοδοτώντας μαζί με το τέλος σου, ένα τελικό Τέλος του Ανθρωπίνου Πολιτισμού.

Μην κλαις και μην καταριέσαι τώρα. Εσύ, δεν είσαι άλλωστε που ανέχθηκες κάθε τί ανεπίτρεπτα αφύσικο κι ανώμαλο, αρνούμενος στο τέλος και την δική σου υπόσταση για να εξομοιωθείς και να αφομοιωθείς στο τέλος με το Τίποτα;

Ακόμη και η διαμαρτυρία, εάν δεν είσαι δικός τους απαγορεύεται ως συνάθροιση έξι ατόμων ιδιωτικά και δημόσια ..για το καλό σου. Ούτε μπορείς καν να κυκλοφορήσεις σε μία πολιτεία που κατάργησε το Σύνταγμα και ονομάζεται για το θεαθήναι ...δημοκρατία ή ορθότερα Ασυδοσία!

Μην απορείς για την κατάπτυστη φασιστική φωτογραφία του δυστυχούς πρύτανη με την ταμπέλα στον λαιμό. Φασίστας δεν γεννιέσαι παρά γίνεσαι. Εάν δεν γνωρίζεις πώς έτσι (σε) δουλεύει το Σύστημα, φρόντισε να μάθεις για να μην δυσανασχετείς με την αλήθεια που ακούς και συνεχώς την αρνείσαι, αφού δεν σε βολεύει τώρα που συνήθισες το αραλίκι του τεμπέλη.

Φόρεσε τώρα την μάσκα σου και σκάσε ...αριστερέ, δεξιέ, εξτρεμιστή, προοδευτικέ και ό,τι άλλο κερασάκι στην τούρτα από τις ιδεολογίες σε ονομάτισαν με τις ιδέες που σε τάϊσαν.

Άιντε και Καλό σου ...Μήνα!

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου