Amfipoli News: Ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας: Είμαι απόλυτα κάθετος με το lockdown - Θα χαθούν περισσότεροι – Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι βαθιά ανήθικος

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας: Είμαι απόλυτα κάθετος με το lockdown - Θα χαθούν περισσότεροι – Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι βαθιά ανήθικος


Ο καθηγητής Φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας στον Γιώργο Τράγκα: Είμαι απόλυτα κάθετος με το lockdown – Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι βαθιά ανήθικος

Αξιζει να τον ακούσετε γιατί είναι και ο πρώτος επιστήμονας που αμφισβήτησε τη μέθοδο υπολογισμού των θανάτων από τον κορωνοϊό, την οποία ακολουθούσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας  κάνοντας λόγο για μέθοδο που αποτελεί «επινόηση» του κ.Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας  κ. Δημήτρης Κούβελας  μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV για το πως λειτουργεί το νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Το εμβόλιο θα μας ανοίξει νέες τεχνολογίες κάτι που θα είναι καλό πράγμα τελικά μιας και μας δίνουν μια βάσιμη πιθανότητα  λίαν προσεχώς να έχουμε εμβόλια για τον Έμπολα, για την ηπατίτιδα, για το HIV ακόμα και για την ελονοσία η οποία κάθε χρόνο σκοτώνει 250000 ανθρώπους».

«Το εμβόλια δε θα είναι στο φαρμακείο της γειτονιπάς μας μέσα στο επόμενο 3μηνο, γιατί δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή εργοστάσια για να κάνουν την παραγωγή σε αυτές τις ποσότητες».

Ερωτηθείς ο κ. Κούβελας από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα για το αν είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού απάντησε: « Όπως κάθε ιατρική πράξη θεωρούμε ότι είναι βαθιά ανήθικο να επιβάλλεται δια νόμου».

Αναφορικά με τα lockdown ανέφερε: « Είμαι απόλυτα αντίθετος με το lockdown γιατί βλάπτει την υγεία. Αν στην πατρίδα μας θα πέθαιναν 2.000 άνθρωποι, με το Lockdown θα πεθάνουν 40.000. Δεν είναι υγειονομικό μέτρο αλλά αστυνομικό».

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου