Amfipoli News: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ/ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ/ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Όθων Ιακωβίδης

Τρία χρόνια πέρασαν κι όλας, από τη μέρα εκείνη (21η  Ιαν. 2018) που, ανέλπιστα, σαν θαύμα, (ίσως  το "σαν" να μη χρειάζεται)

ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΊΑ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, 

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, 

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,

ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 

ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ  ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, 

γητευμένοι από ένα δικό μου κάλεσμα (που το παραθέτω καθώς κατέστη ιστορικό) περισσότεροι (σύμφωνα με την Ιταλική RAI ) από 700.000 Έλληνίδες και Έλληνες πατριώτες και πατριώτισες, συνέρευσαν απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας και μαζεύτηκαν γύρω από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, εμπρός από το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου, διαλαλώντας  προς το πολιτικό κατεστημένο την απόφαση/απαίτηση τους να μη δοθεί το όνομα Μακεδονία στους  παραχαράκτες της Ιστορίας, Σκοπιανούς.

  ( • Το ιστορικό προσκλητήριο, παρατίθεται στο τέλος του άρθρου) 

- " Έ, και τί έγινε ; Μια τρύπα στο νερό, έγινε" ! 

    • Αποφαίνονται οι μικρόνοες και οι μικρόψυχοι, οι ζηλόφθονοι και οι βαλτοί.

Οι μέν θέλουν να διαγράψουν και οι δε, δεν αντιλαμβάνονται το τεράστιο χτύπημα που δέχτηκε το εθνομηδενιστικό καθεστώς, με το συλλαλητήριο εκείνο, που γέννησε όλα τα επόμενα επικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία  και που αποκάλυψε κάποιες Αλήθειες που τρομάζουν το κατεστημένο, όπως οι εξής:

    • οι  πατριώτες, στην Ελλάδα, αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα της Ελληνικής κοινωνίας και το πιο δυναμικό στοιχείο της.

    • ο λαός μπορεί, ξαφνικά, εκεί που κανείς δεν το περιμένει, να ορθώσει ανάστημα και να συσπειρωθεί με μεγάλη δύναμη γύρω από μία θέληση του

    • οι πατριώτες, μετά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, έπαψαν να κρύβουν και να μην ομολογούν ευθαρσώς τον πατριωτισμό τους, κάτι που συνέβαινε πριν.

    • ο λαός ακούει και επηρεάζεται και από αλλού και όχι μόνο από τα συστημικά ΜΜΕ, που ελέγχονται πλήρως από το καθεστώς.

    • το καθεστώς, προκειμένου να περάσει το δικό του (δηλαδή να υπογράψει την κατάπτυστη Συνθήκη των Πρεσπών) αναγκάστηκε να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του, ότι δεν είναι Δημοκρατία (όπου ο λαός είναι ο εντολέας των κυβερνώντων) αλλά Ολιγαρχία (όπου η εκάστοτε κλίκα των κυβερνώντων, αποφασίζει ερήμην της βούλησης του λαού). 

Η αποκάλυψη όλων αυτών των αληθειών, είναι οι μεγάλες κατακτήσεις των συλλαλητηρίων. 

Αυτές οι αλήθειες, αποτελούν και τη θρυαλλίδα της ωρολογιακής βόμβας που έχει ήδη στηθεί (με τα συλλαλητήρια εκείνα) για την ανατίναξη του  Ολιγαρχικού αυτού καθεστώτος, η οποία ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία  και η κλεψύδρα ήδη έχει αρχίσει να αδειάζει....

Οπότε,  δεν έγινε "μια τρύπα στο νερό".  Έγινε μια τρύπα (τρυπάρα, θα έλεγα) στη θωράκιση του καθεστώτος. Αποκαλύφθηκε το αδύναμο σημείο, η "Αχίλλειος πτέρνα" τού καθεστώτος, που αν χτυπηθεί εκεί, θα ψοφήσει!... 

Και εξηγούμαι:

    • Το καθεστώς κρατιέται ζωντανό, διατηρώντας στο δυναμικό των κομματικών ψηφοφόρων του τις Ελληνίδες και τους Έλληνες Πατριώτες. 

Αυτή η τεράστια δεξαμενή ψήφων είναι που, πιστεύοντας κάθε φορά ότι αλλάζει τα πράγματα, δίνει την κυβερνητική Εξουσία, πότε στην   κεντρο-Δεξιά  και πότε στην κεντρο-Αριστερά, διαιωνίζοντας το θανατηφόρο εκκρεμές "Σκύλλα - Χάρυβδις - Σκύλλα - Χάρυβδις - Σκύλλα - Χάρυβδις".... 

Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να βρεθεί ο τρόπος που όλο αυτό το δυναμικό (οι Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες της ΚεντροᾹριστεράς και της Κεντρο-Δεξιάς) να αποτελέσει μία ενιαία μεγάλη πολιτική δύναμη, μεγέθους ικανού να ανατρέψει την κλασσική διαδοχή της κυβερνητικής εξουσίας από τη Σκύλλα (της  Δεξιάς/κεντρο-Δεξιάς ) στη Χάρυβδι (της Αριστεράς/ κεντρο-Αριστεράς) καθώς το δίπολο αυτό λειτουργεί για την ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ του λαού στη φάκα του καθεστώτος της Ολιγαρχίας που (όπως διαπιστώθηκιε, πλέον, στην πράξη, τα τελευταία 10 χρόνια) λειτουργεί εξ ίσου καλά (για την Ολιγαρχία) είτε με κυβέρνηση Σκύλλας, είτε με κυβέρνηση Χάρυβδης.

Το κλασσικό δίπολο Αριστερά - Δεξιά, παραμένει μόνο στο πεδίο της προπαγάνδας, για να παγιδεύεται ο λαός και να ψηφίζει Σκύλλα ή Χάρυβδι, μένοντας ουσιαστικά δέσμιος αμφοτέρων, που είναι "δύο σώματα εις ένα πνεύμα". Το πνεύμα του εθνομηδενισμού προς ολοκλήρωση της Οικονομικής Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της πλέον χυδαίας μορφής υλισμού, η οποία ρομποτοποιεί τον άνθρωπο. 

Αυτό το "ομοούσιον" του εθνομηδενιστικού πνεύματος, το διαπιστώσαμε βλέποντας και ζώντας στο ποετσί μας, την άσκηση της ίδιας ακριβώς εθνομηδενιστικής, απάτριδος και ενδοτικής πολιτικής που ασκούν και οι δύο " πόλοι" στα εθνικά θέματα και της ίδιας ακριβώς περιοριστικής και καθοδηγούμενης (από εξωχώριες δυνάμεις) πολιτικής, που ασκούν αμφότεροι στα Οικονομικά θέματα, με ανούσιες διαφορές, δευτερεύουσας σημασίας. 

Ο ξεσηκωμός των συλλαλητηρίων δεν πρέπει να ξεχαστεί, διότι αποτελεί το υπόδειγμα της παλλαϊκής συσπείρωσης. Αυτής που χρειάζεται η Ελληνική κοινωνία  για να δραπετεύσει από τα δεσμά της αιχμαλωσίας της  σε εξωχώριες δυνάμεις οι οποίες (με δεσμοφύλακα της κοινωνίας την κυβερνώσα Ολιγαρχία) οδηγούν τον Ελληνικλό λαό από τη μία εθνική απώλεια, στην άλλη, βάσει μακρόπνοου σχεδίου που δεν θέλει την Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτηση, αυτοθιάθετη. 

Δεν τη θέλουν έτσι, διότι τη φοβούνται. Τη φοβούνται, διότι το βάθος της ιστορίας που έχει, εμπεριέχει ενέργεια μεγατόνων, αγνώστου ισχύος. 

    • Φαντάσου, π.χ, με την παλλαϊκή συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών, να ξεκινήσει από τη "μικρή Ελλαδίτσα" η εφαρμογή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (της πραγματικής) ..... και ο άνεμος αυτός να αρχίσει να φυσά δυνατά σε όλη την Ευρώπη!.. κι από εκεί, σ'όλο τον Κόσμο!... 

Η παγκοσμιοποίηση της Οικονομίας θα γκρεμιστεί και στη θέση της στηθεί (από τους λαούς) η παγκοσμιοποίηση της Δημοκρατίας, της πραγματικής. Εκεί όπου Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ, Ο ΛΑΌΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ο ίδιος, αυτοπροσώπως, για τις τύχες του και όχι μέσα από παρένθετες κλίκες χονδρεμπόρων της βούλησης του.

    • Αυτό, θά φέρει στην διακυβέρνηση των ανά τον κόσμο κοινωνιών, τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Αυτόν που οδηγεί στην Ειρήνη, στην αξιοκρατία, στη δικαιοσύνη, στη "δίκαιη ανισότητα", στη γενική ευημερία!

Αυτό (η απόκτηση της πραγματικής Δημοκρατίας) αξίζει να γίνει για 'μας τους Έλληνες, το ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ που ξεκινά από τη δική μας απελευθέρωση, για να γίνει το εφαλτήριο για τη λειτουργία της πραγματικής Δημοκρατίας και την απελευθέρωση όλου του κόσμου, απο τα δεσμά που χαλκεύει η "Διεθνής της Ολιγαρχίας", για την Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης.

Η "μαγιά" ήδη υπάρχει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Χώρες της Ευρώπης....

______________________________________________

Αυτό ήταν το προσκλητήριο που ξύπνησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων, μπαίνοντας το 2018...

ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΕΛΑΒΑΝ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ....) 

ΚΑΙ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!

ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (ΚΙ ΑΥΤΟ) ΕΤΣΙ; ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; 

ΩΣ ΚΟΤΤΕΣ ;;;

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά την αντίρρηση μας μπορούμε να τη φωνάξουμε. 

ΠΡΕΠΕΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ σαν Μακεδόνες!!! 

Χρωστάμε ανεξόφλητους ακόμη λογαριασμούς στον Παύλο τον Μελά, στον Καπετάν Άγρα, στον Καπετάν Ακρίτα και σ' όλα τα παλληκάρια που ήρθαν εδώ απ' όλη την Ελλάδα κι έχυσαν το αίμα τους γι' αυτό το κομμάτι της ιστορίας.

Εμείς, δεν θα κάνουμε το ελάχιστο που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε ;;;

Ούτε ένα συλλαλητήριο ;;;

Ένα συλλαλητήριο που να το δουν και να το τρομάξουν, όχι οι Σκοπιανοί, αλλά όλος ο κόσμος ...

Συλλαλητήριο, χωρίς κανέναν κομματικό οργανωτή.

Συλλαλητήριο γέννημα-θρέμμα του Λαού.

Χωρίς καμία άλλη σημαία, παρά μόνο την Ελληνική.

Με ένα σύνθημα : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ . 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΕΣ.

Γρήγορα, δεν έχουμε και πολύ χρόνο......

Η απάντηση μας πρέπει να είναι αποστομωτική, τόσο προς τα έξω όσο και προς τα μέσα.... 

Όθων Ιακωβίδης | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 2018


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου