Amfipoli News: Λευτέρης Πελεκανάκης: Ο θάνατος οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Λευτέρης Πελεκανάκης: Ο θάνατος οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη



Viral από χθες η είδηση ότι ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πελεκανάκης «έφυγε» από κορωνοϊό, μέχρι να ειπωθεί η αλήθεια ότι νοσηλεύτηκε μεν για κορωνοϊό, αλλά έφυγε μετά από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Τα ανθρωποφάγα ΜΜΕ έκαναν γύρω την είδηση του θανάτου του Λευτέρη Πελεκανάκη, λέγοντας ότι ήταν μόλις 58 χρονών και δεν έπασχε από κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ωστόσο ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έδινε μάχη εδώ και δύο μήνες στο ΝΙΜΤΣ διασωληνωμένος, ΌΧΙ με τον κορονοϊό όπου “νοσηλευόταν  για πολύ καιρό. Μια τον διασωλήνωναν, μια τον αποσωλήνωναν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε”, όπως αναφέρει το enikos.gr.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μάλιστα, μίλησε ο επιστήθιος φίλος του Τάσος Μπουντούρης Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συλλόγου Ολυμπιονικών.

«Η κόρη του πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε κορονοϊό. Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, τον έπεισα να πάει στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε, αφού τον φοβέρισα – ναι μου λέει, έχω τον κορωνοϊό. Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κορονοϊό. Ο Λεωνίδας, είχε τον κορωνοϊό. Πήγα καλά, είδαμε τον έβλαψε στους πνεύμονες, και κερδίζει σιγά σιγά τον κορωνοϊό, κ.λπ – τους πνεύμονες, κ.λπ, κ.λπ- και ξαφνικά… με μια ε… ειδική μόλυνση, του νοσοκομείου, παραλύει και διασωληνώνεται, και χάνει το οξυγόνο, και πάμε προς το χειρότερο.

Δίνει μάχες πολλές μέρες, πάνω από ένα μήνα και, και πάμε πολύ καλά. Όμως, βλάφτει τα νεφρά του, και θέλουμε να δούμε αν είναι καλά τα νεφρά του και σε ποιο σημείο έχει βλάβη. Και πάμε προς καλά, παλεύει, σαν καρδιογράφημα -μια πάνω, μια κάτω- και μετά από τον ιό και τις λοιμώξεις, του ήρθε πάλι μια δεύτερη λοίμωξη, πάλι μια γρίπη καινούρια, ανέβηκε ο πυρετός στα μέγιστα, και έτσι έφυγε το παλικάρι μας».

Καταλάβατε πως έφυγε το παλικάρι μας; Γιατί αφού ο φίλος και η Στεφανίδου και αρχικά η πρώτη δημοσιογράφος έκαναν λόγο για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, στο τέλος πήραμε και διάλεξη για τον κακό κορωνοϊό, απ’ όλους μαζί.

Εν κατακλείδι: Τον νίκησε τον κορονωϊό, αλλά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, που είναι και πραγματική ΠΑΝΔΗΜΙΑ που μαστίζει τα νοσοκομεία εδώ και χρόνια, με “αρχηγό” την Ελλάδα!

    Και πόσοι ακόμα που δεν το παίρνουμε χαμπάρι και καταγράφονται ως κορωνοϊός.

    Δείτε το βίντεο από το 18:00 και μετά:

    igata.gr

    Διαβάστε επίσης:



    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου