Amfipoli News: Παρφέ με στραγγιστό γιαούρτι και μούρα

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Παρφέ με στραγγιστό γιαούρτι και μούρα


  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

560 γρ. ΦΑΓΕ Total 5% ή ΦΑΓΕ Total 2% ή ΦΑΓΕ Total 0%

2 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου

110γρ. κομπόστα ή μαρμελάδα μούρων

70γρ. μούρα (μύρτιλα, βατόμουρα και φράουλες)

2 κ.σ. granola ή δημητριακά 

Ξύσμα από 1 λεμόνι (προαιρετικά)

ΒΗΜΑΤΑ

 1. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου.

 2. Τοποθετήστε το ¼ των μούρων σε ένα ποτήρι ή βαζάκι για παρφέ.

 3. Στη συνέχεια, βάλτε σε στρώσεις το μείγμα γιαουρτιού και τα μούρα.

 4. Συμπληρώστε με granola ή δημητριακά και μια ακόμα στρώση γιαουρτιού.

 5. Γαρνίρετε με επιπλέον φρούτα, granola και ξύσμα λεμονιού.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου