ΥΛΙΚΑ
• 2 αυγά
• 1 κούπα λάδι
• 1 κούπα γάλα
• 1 κομμάτι φέτα 300 gram.
• 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1 κουταλιά γλυκού μπέικιν.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το αναδευτήρι ή με πιρούνι τα αυγά, το λάδι, το γάλα, προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τελευταία την καλά τριμμένη φέτα.
2. Ρίχνουμε την ζύμη με ένα κουτάλι της σούπας στα χάρτινα φορμάκια, δεν τα γεμίζουμε πολύ γιατί θα φουσκώσουν.
3.Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 45 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο του καθενός.
Η συνταγή βγάζει 30 Μάφινς (φορμάκια 4νο) μπορείτε να τα κάνετε μικρότερα ή μεγαλύτερα.
Πένυ Κορασίδου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου