Amfipoli News: Μ. ΤΖΑΝΗ: «ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ κ. Μενδώνη και με ποιο σκεπτικό, και για ποια σκοπιμότητα νομοθετείς την εξορία της ψυχοδιανοητικής μας οντότητας, σε ποια ΝΠΙΔ παραδίδεις το κορμί και την ψυχή της ΕΛΛΑΔΟΣ;»

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μ. ΤΖΑΝΗ: «ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ κ. Μενδώνη και με ποιο σκεπτικό, και για ποια σκοπιμότητα νομοθετείς την εξορία της ψυχοδιανοητικής μας οντότητας, σε ποια ΝΠΙΔ παραδίδεις το κορμί και την ψυχή της ΕΛΛΑΔΟΣ;»

 


Πάνω από 17 αιώνες πετσοκόβουν το πνευματικό μας κορμί, ασελγούν πάνω στην απαράμιλλη ομορφιά τής διανοητικής μας δημιουργίας, ληστεύουν ανηλεώς τούς ασύγκριτους θησαυρούς μας ΤΕΧΝΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΘΕΣΜΩΝ, την Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ, βοηθούμενοι από τα ανθρωπόμορφα σκουλήκια τής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, πού φέρναμε στα σπλάχνα τού ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και να πού τώρα, ανέθεσαν τα έργα τους στα πολιτικά μας σκουλήκια, πού η αφέλεια και η ολιγωρία μας τα τράνωσαν σε φίδια δηλητηριώδη, για να κατασπαράξουν την Ψυχή και τον ΝΟΥΝ στις γενιές των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ κ. Μενδώνη και με ποιό σκεπτικό, καί γιά ποιά σκοπιμότητα νομοθετείς την εξορία της ψυχοδιανοητικής μας οντότητας, και σε ποια Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου παραδίδεις το κορμί και την ψυχή τής ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΈΣ ΣΥΝΗΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣτΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου