Amfipoli News: Ζητείται ένοχος...

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ζητείται ένοχος...



Βρείτε τον ένοχο παρακαλώ! 

Ένα αιμοστεγές κοινό, ζητά επειγόντως εξιλαστήριο θύμα! Το θέλει τώρα. Το θέλει χτες! Δώστε του ένα τρόπο εκτόνωσης θυμού! Τώρα! 

Το αιμοστεγές κοινό ειναι εξαγριωμένο από τις εξελίξεις γύρω του...Είναι έτοιμο προς εξέγερση! Θα εκραγεί και θα κατασπαράξει εσάς και όποιον βρεθεί μπροστά του! 

Το αιμοστεγές κοινό είναι σε εγρήγορση! Μα αυτή τη φορά είναι σαν καζάνι που βράζει...Σύντομα θα εκραγεί! 

Ηρεμείστε το εξαγριωμένο κοινό! Κάντε το να νοιώσει δικαίωση μέσα από μιά ψεύτικη καταδίκη κάποιου αγνώστου! Μην ανησυχείτε ποιός θα παίξει το ρόλο του θύματος! Το κοινό ψάχνει απλά τον ένοχο! Δώστε του ένα θύμα παρακαλώ! Δώστε του βία! Έγκλημα! Τιμωρία... ή ότι τέλος πάντων έχετε πρόχειρο! Αρκεί να τον κάνετε  τιμωρό στη θέση του τιμωρού! Αρκεί να φυγαδεύσετε την ψυχή και το πνεύμα του....

Πάρτε του τη δύναμη με κάθε τρόπο. Κάντε τον να πιστέψει πως εξιλεώνεται για κάθε ξένη αδικία....για κάθε ειδεχθές έγκλημα! Να νοιώσει επιτέλους δικαιωμένος μέσα απο μία ψεύτικη και ξένη καταδίκη! Να νοιώσει τιμωρός στη θέση του τιμωρού!

Κρατήστε τον εκεί καθηλωμένο! Δώστε του τη νίκη που απαιτεί η ψυχή του. Καταδυναστεύστε τον. Κοιμήστε τον επειγόντως αν δείτε έστω και ένα κύτταρό του ζωντανό. Δώστε του θέαμα επιτέλους! 

Βρείτε το δακτυλοδεικτούμενο θύμα που θα πληρώσει για όλους και για όλα! Για μιά σωρεία εγκλημάτων ακόμη και προ αιώνων  διαπραχθέντων! 

Δώστε το θύμα στο λαό, μία ασπίδα να καλυφθεί ότι πιό άθλιο και βδελυρό υπήρξε ανά τους αιωνες! Βρείτε τον πιό αδύναμο κρίκο και σπάστε τον! Ζητείται ένοχος μα και αθώος! Δεν παίζει ρόλο ποιός θα είναι ποιός! Δώστε στον όχλο θέαμα....Αρκεί η δράση του να αρχίσει και να τελειώσει μπροστά από μια οθόνη! 

Ζητείται ένοχος .

Ο ένοχος βρέθηκε. 

Θα κοιμηθούμε ήσυχα κι απόψε....

Εύη Κιαγιά


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου