Amfipoli News: Αυτό ετοίμασαν για εξώφυλλο του περιοδικού και μετά το κράξιμο το απέσυραν.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Αυτό ετοίμασαν για εξώφυλλο του περιοδικού και μετά το κράξιμο το απέσυραν.


Αυτό ετοίμασαν για εξώφυλλο του περιοδικού και μετά το κράξιμο το απέσυραν.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο αυτά τα πράγματα. Όλοι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν, αλλά κι αυτοί που συναίνεσαν στο να κυκλοφορήσει αυτή η ύβρις προς την πατρίδα, είναι άνθρωποι αλλοπαρμένοι και άκρως επικίνδυνοι για το δημόσιο βίο. Είναι άρρωστοι, εγωπαθείς και διεστραμμένοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοια πράγματα, θα τους πάρουμε με τις πέτρες στο κυνήγι;

Καμαρώνει ο Μητσοτάκης μ’ αυτά τα καρναβαλικά χάλια, λίγες μέρες πριν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, να παριστάνει στο εξώφυλλου του «έγκριτου» περιοδικού ΒΗΜΑgazino το Μακρυγιάννη;

Για την Αγγελοπούλου που εμφανίζεται ντυμένη Μπουμπουλίνα, δεν θέτω το ερώτημα. Τα δείγματα γραφής της, όλα αυτά τα χρόνια δεν προδίδουν άνθρωπο ισορροπημένο. Το κακό είναι ότι συνεχίζει να καταπιάνεται με πολύ σοβαρά θέματα για την πατρίδα και τους Έλληνες και κάθε φορά δείχνει, ότι έχει και χειρότερο εαυτό απ’ ότι την προηγουμένη.

Όσο για το συγκρότημα Μαρινάκη, δεν ξέρω αν την επόμενη φορά, οι σφουγκοκωλάριοι του ομίλου, δεν υπερβάλουν ακόμα περισσότερο εαυτόν και δεν μας πλασάρουν το αφεντικό τους ως νέο μπουρλοτιέρη.

Πάντως με τις αθλιότητες αυτές, θα καταφέρουν πολύ πιο σύντομα απ’ ότι υπολόγιζαν, να στρέψουν τον κόσμο εναντίον τους και να μη τολμούν να βγουν έξω στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί μοιάζουν με ομάδα ημίτρελων που κρατάει τα ηνία της χώρας στα χέρια της και πρέπει άμεσα να κάνουμε κάτι να τους τα πάρουμε πίσω, πριν να είναι πολύ αργά.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις η σχετική ανάρτηση με το εξώφυλλο στο Βήμα κατέβηκε.








Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "Πηγή έμπνευσης είναι οι ήρωες της ελληνική επανάστασης των οποίων αλλοιώθηκαν τα πρόσωπα καθώς αντικαταστάθηκαν με αυτά προσωπικοτήτων από την Ευρώπη του σήμερα. Έτσι στο εξώφυλλο πρωταγωνιστούν Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Ιωάννη Μακρυγιάννη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους o Βλαντίμι Πούτιν έγινε Νικηταράς, Εμμανουέλ Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον, Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης και Τζο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μάλιστα στο ρόλο της Μπουμπουλίνας είναι n Γιάννα Αγγελοπούλου. BHMagazino BHMAgazıno 20/hours ago f"
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου