Amfipoli News: Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson



  Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson

Ο Τρίτος Ιππότης της Αποκάλυψης πήρε «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA. 

Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

27 Φεβρουαρίου 2021

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων: 

Κλεάνθης Γρίβας

 

https://vaccineimpact.com/2021/fda-issues-emergency-use-authorization-for-another-experimental-covid-19-vaccine/

 


 

Η FDA έδωσε σήμερα «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) για το πειραματικό «εμβόλιο» για την COVID-19 που εμπεριέχει γενετικά τροποποιημένο αδενοϊό της Janssen Biotech.

 

Η Janssen Biotech, Inc., είναι θυγατρική της πολυεθνικής εταιρείας Johnson & Johnson, η οποία έχει πληρώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμούς πλήθους παρανομιών της, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με την εμπλοκής στην πρόκληση της «κρίσης των οπιοειδών» [συνθετικά ναρκωτικά]. Αν έχετε τη διάθεση μπορείτε να διαβάσετε τον μεγάλο κατάλογο των έκνομων δραστηριοτήτων και των διακανονισμών της, εδώ .

 

Το πειραματικό «εμβόλιο» για την COVID της Johnson & Johnson δεν είναι εμβόλιο mRNA, είναι εμβόλιο «αδενοϊού» (αλλά όπως συμβαίνει με τα εμβόλια mRNA) και προς το παρόν δεν υπάρχουν εγκεκριμένα «εμβόλια» αδενοϊού στην αγορά. Μόνο ο στρατός έχει χρησιμοποιήσει πειραματικά «εμβόλια» αδενοϊού τα οποία δεν έχουν εγκριθεί από την FDA.

 

Η FDA, χορηγώντας στην Johnson & Johnson «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) για το πειραματικό «εμβόλιό» της, της επιτρέπει να το δοκιμάσει στον πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τον ως πειραματόζωο στις δοκιμές Φάσης 3 του «εμβολίου» που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

Το εμβόλιο παράγεται στο Βέλγιο, από την ίδια εταιρεία που παρήγαγε στο παρελθόν το «εμβόλιο» για τον άνθρακα, το οποίο κατέστρεψε τη ζωή πολλών στρατιωτικών. Βλέπε:

 

35.000 στρατιώτες πέθαναν από το πειραματικό εμβόλιο για τον Άνθρακα - Περισσότεροι από εκείνους που πέθαναν στην καταπολέμηση του Αφγανιστάν και του Ιράκ

 

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων (VRBPAC) της FDA συνεδρίασε στις 26 Φεβρουαρίου 2021, και έδωσε την έγκρισή της στην FDA να χορηγήσει στην Johnson & Johnson «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA).

 

Η Δρ Meryl Nass, MD, κορυφαία εθνική εμπειρογνώμονας για τις αποτυχίες του στρατιωτικού εμβολίου για τον άνθρακα, πληροφορήθηκε χθες τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολίων της FDA και σήμερα δημοσίευσε τα όσα έμαθε γι’ αυτή:

 

Συνεχίστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου