Amfipoli News: Ένας μήνας πέρασε απ' το τροχαίο στη Βουλή που σκότωσε έναν άνθρωπο 23 χρονών

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ένας μήνας πέρασε απ' το τροχαίο στη Βουλή που σκότωσε έναν άνθρωπο 23 χρονών



Ένας μήνας πέρασε απ' το τροχαίο στη Βουλή που σκότωσε έναν άνθρωπο 23 χρονών και έστειλε τον πατέρα του με καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο. 

Ένας μήνας συντριβής της Ντόρας Μπακογιάννη που μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει τα πάντα για να φτάσει η έρευνα σε βάθος και 2 μέρες μετά δήλωνε πως δεν κρατιέται να φύγει για Πάσχα. 

Ένας μήνας που οι Κυβερνητικές παρκετέζες στα social media και οι Τατιάνες στα κανάλια έριχναν την ευθύνη στον νεκρό Ιάσονα (που μέχρι και τα όργανά του δώρισε, σώζοντας τη ζωή σε 6 άνθρώπους). 

Ένας μήνας που (αν έχετε το Θεό σας) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ και ο συνοδηγός του οχήματος.

 Ένας μήνας που η οικογένεια παλεύει μόνη, της μέσα σε αυτό το απίστευτο μπουρδέλο, να βρει μάρτυρες με το κράτος να τη γράφει στα παπάρια του.

Χθες βγήκε καινούριο βίντεο που έπαιξε στον Μega ,που δείχνει αυτό που ξέραμε όλοι ήδη και αυτό που κάλυπταν επιμελώς όλα τα παραπάνω σκουπίδια. 

Πως ο Ιάσονας ήταν 100% νόμιμος, πέρασε με πράσινο, φορούσε κράνος, πως στο αυτοκίνητο υπάρχει συνοδηγός, πως το αυτοκίνητο έκανε παράνομη αριστερή στροφή και μετά μπήκε στη Βουλή σαν να μην τρέχει τίποτα και οι θύτες εξαφανίστηκαν σε 2 λεπτά.

Ένας μήνας που όποιος συνεχίζει να καλύπτει και να στηρίζει τα παραπάνω ανθρωπάρια, είναι άξιος της μοίρας του, αλλά κυρίως (και τελικά) ίδιος με εκείνους. 

Ο Ιάσονας προφανώς δεν έρχεται πίσω και ο Γολγοθάς που ανεβαίνει η οικογένειά του είναι μαρτύριο χωρίς τέλος. 

Και όσοι με επιμέλεια φρόντισαν να κουκουλώσουν τους ενόχους θα 'χουν ένα όμορφο Χριστιανικό ευλογημένο Πάσχα. 

Δεν έχει πιο κάτω για κράτος, για δημοκρατία, για δικαιοσύνη και κοινωνία συνολικά. Μην αναρωτιέστε. Έτσι είναι ο απόπατος.

 Chris Toutouzas 


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου