Amfipoli News: Μια φυσική θεραπεία με λεμόνι για τους πόνους των αρθρώσεων

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Μια φυσική θεραπεία με λεμόνι για τους πόνους των αρθρώσεων

 


Αυτή η φυσική θεραπεία με φλούδες από λεμόνι θα ανακουφίσει σημαντικά τις αρθρώσεις σας Μια φυσική θεραπεία με λεμόνι για τους πόνους των αρθρώσεων

Το λεμόνι προστατεύει από πολλές ασθένειες, γι ‘αυτό δικαίως ονομάζεται υπερτροφή/superfood. Είναι γεμάτο σε θρεπτικά στοιχεία: Περιέχει βιοφλαβονοειδή, πηκτίνη, φυλλικό οξύ, βιταμίνες C, Α, Β1, Β6, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο.

Το λεμόνι έχει ευεργετική επίδραση

στο ήπαρ,

το έντερο,

το στομάχι, καθώς και

το ανοσοποιητικό,

το νευρικό και

το καρδιαγγειακό σύστημα.

Εάν καταναλώνετε τακτικά τα λεμόνια, μπορείτε να αποτρέψετε ασθένειες όπως λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, γρίπη, τα κρυολογήματα, την υψηλή αρτηριακή πίεση, βακτηριακές λοιμώξεις, και σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, ακόμη και τον καρκίνο!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το ευεργετικό φρούτο στην καθημερινή σας διατροφή, γνωρίζετε όμως ότι το λεμόνι είναι επίσης χρήσιμο ως επίθεμα σε περιπτώσεις που υπάρχει πόνος στις αρθρώσεις;

Τα αρωματικά πτητικά αιθέρια έλαια στην φλούδα λεμονιού βοηθούν να χαλαρώσουν τα αιμοφόρα αγγεία ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, πράγματα που τα καθιστούν χρήσιμα για τις αρθρώσεις και τον πόνο των νεύρων.

Οπότε ναι, πράγματι μπορεί να βοηθήσει, γι ‘αυτό διαβάστε αυτήν την απλή συνταγή που μπορεί να συμβάλλει στο να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τους πόνους των αρθρώσεων.

Διαδικασία – Χρήση

Θα πρέπει να βάλετε τις πλυμμένες, καθαρές και στεγνές φλούδες από δύο λεμόνια σε ένα βάζο το οποίο θα γεμίσετε με ελαιόλαδο ως στην κορυφή.

Αφού κλείσετε καλά το βάζο το αφήνετε να σταθεί για δύο εβδομάδες.

Μόλις το μείγμα σας είναι έτοιμο, ρίχνετε λίγο από το λάδι που προέκυψε σε μία γάζα και την εφαρμόζετε στον επώδυνο σημείο. Τυλίξτε μια πλαστική σακούλα γύρω από το σημείο και ένα μάλλινο πανί εν συνεχεία.

Χρησιμοποιήστε το επίθεμά σας το βράδυ και το αφήστε το έτσι για όλη τη νύχτα (Προσοχή να μην είναι σφιχτά δεμένο).

Το πρωί, όταν το αφαιρέσετε, θα νιώσετε μια σημαντική ανακούφιση.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει βιολογικά λεμόνια.

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φυσικό φάρμακο, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com

Πηγή: naturalcuresandhomeremedies.com


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου