Συστατικά1/12 συστατικά
1 μπαγκέτα
5 αυγά
250 ml γάλα
200 γρ γιαούρτι
100 ml λάδι
100 γρ μπέικον
150 γρ φέτα
150 γρ κίτρινο τυρί
Ρίγανη
Μαϊντανό
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
Κόβουμε την μισή μπαγκέτα σε φέτες.
Την υπόλοιπη την κόβουμε σε μπουκιές.
Σε ένα σκεύος δουλεύουμε τα 5 αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις στρώνουμε σε αποσπώμενη φόρμα για κέικ 26 εκατοστών.
Στο μείγμα που περίσσεψε βάζουμε την σπασμένη φέτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, τριμμένο κίτρινο τυρί, το κομμένο μπέικον, τις μπουκιές από το ψωμί και ανακατεύουμε.
Αρωματίζουμε με ρίγανη και γλυκιά πάπρικα.
Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Ξεφορμάρουμε όσο το φαγητό μας είναι ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου