Amfipoli News: Επικίνδυνοι ηγέτες για γέλια - Τώρα και ο Φάουτσι (επικεφαλής λοιμωξιολόγων ΗΠΑ) μιλάει για ιό που έγινε σε εργαστήριο

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Επικίνδυνοι ηγέτες για γέλια - Τώρα και ο Φάουτσι (επικεφαλής λοιμωξιολόγων ΗΠΑ) μιλάει για ιό που έγινε σε εργαστήριο

 


Στροφή 180 μοιρών έκανε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ δρ. Άντονυ Φάουτσι, καθώς σε δηλώσεις του, πριν λίγες ημέρες, υποστήριξε πως είναι πιθανό ο κορωνοϊός να κατασκευάστηκε από Κινέζους επιστήμονες στο εργαστήριο της Γιουχάν.

Οι δηλώσεις Φάουτσι έρχονται τη στιγμή που Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι διαθέτουν αποδείξεις ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και τις οποίες θα δημοσιοποίησουν σε έκθεση.

Ο Άντονυ Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Μπάιντεν, υποστηρίζει μια ανοιχτή έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού, λέγοντας νωρίτερα αυτό το μήνα «δεν είναι πεπεισμένος» ότι αναπτύχθηκε φυσικά.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει ακόμα ότι ο ιός προήλθε φυσικά, ο Φάουτσι είπε ότι θέλει να κοιτάξει προσεκτικότερα το θέμα, σύμφωνα με την Fox News.

«Όχι βασικά δεν είμαι πεπεισμένος για αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνούμε τι συνέβη στην Κίνα μέχρι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι συνέβη», δήλωσε ο Fauci, μιλώντας στην Katie Sanders της PolitiFact σε μια εκδήλωση.

«Σίγουρα, οι άνθρωποι που το διερεύνησαν λένε ότι πιθανότατα εμφανίστηκε από μια δεξαμενή ζώων που μετά μόλυνε άτομα, αλλά θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο, και πρέπει να το ανακαλύψουμε. Έτσι, ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος που είπα είμαι απόλυτα υπέρ οποιασδήποτε έρευνας που εξετάζει την προέλευση του ιού », συνέχισε.

Ο δρ. Φάουτσι έπαιξε πολύ περίεργο άλλοι τον χαρακτηρίζουν και πολύ σκοτεινό ρόλο στην επιδημία του κορονοϊού, καθώς περιέργως προσπαθούσε περισσότερο να υπονομεύει τις πολιτικές Τραμπ και να καλύπτει το Πεκίνο παρά να βοηθά στον περιορισμό του ιού στις ΗΠΑ. 

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν λίγες βδομάδες αρνούνταν ότι το εργαστήριο της Γιουχάν χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ, για να το παραδεχθεί λίγο αργότερα. Επίσης πριν λίγες ημέρες επέμενε πως ο ιός προέκυψε φυσικά, κάτι που τώρα το αναιρεί. 

freegreeknews.blogspot.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου