ΥΛΙΚΑ ΧΥΛΟΥ:
2 αυγά
1 ασπράδι αυγού
1 ποτήρι γάλα φρέσκο,
1 ποτήρι γιαούρτι στραγγιστό
1,5 μιση ποτήρι αλεύρι φαριναπ, λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ τα αυγα-γαλα-γιαουρτι και ανακατευουμε με συρμα
Προσθετουμε σιγα σιγα το αλευρι και ανακατευουμε ριχνουμε και αλατι
ΓΕΜΙΣΗ:
Ψιλοκοβουμε στο μπολ6 κρεμμυδακια φρεσκα,ανηθο,4 πιπεριες κοκκινες ψημενες,100 γρ φετα σε κομματακια,4 αυγα βραστα σε κομματακια ,1 κουταλια της σουπας μαγιονεζα λιγο αλατι,πιπερι κσι τα ανακατευουμε
Λαδωνουμε καλα το ταψι(30ν) ριχνουμε παντου σουσαμι τοποθετουμε το μισο χυλο και το ισιωνουμε ριχνουμε κουταλια κουταλια την γεμιση και την ισιωνουμε
Τελος τοποθετουμε τον υπολοιπο χυμο και το ισιωνουμε να καλυφτουν
Σε ενα μπολακι βαζουμε 1 κροκο αυγου με 1 κουταλια της σουπας γισουρτι τα ανακατευουμε και με ενα πινελο το αλοιφουμε
Ριχνουμε μπολικο σουσαμι και το ψηνουμε.στους.180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια.σχαρα.για 50 λεπτα αναλογα τον φουρνο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου