Amfipoli News: Τάρτα με Σπανάκι και Φέτα

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Τάρτα με Σπανάκι και Φέτα

 


Ζύμη

250g αλεύρι

120g βούτυρο

1 αυγό

3 κ.σ. γάλα

μια τσιμπιά αλάτι

Διαδικασία

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι, κάνουμε στο κέντρο του αλευριού μια λακκούβα και ρίχνουμε το παγωμένο βούτυρο κομμένο σε κύβους. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι πιέζουμε το βούτυρο με το αλεύρι να αναμειχθούν και να γίνει μια ζύμη σαν ψίχουλα.

Προσθέτουμε το αυγό, ανακατεύοντας συνεχώς.

Τέλος ρίχνουμε το γάλα και συγκεντρώνουμε με τα χέρια μας τη ζύμη σε μια μπάλα.

Τυλίγουμε σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου ή μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.

Δες την συνέχεια στο www.kitchenstori.es

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου