Υλικά:
1) Τυρί φέτα
2) 1-2 ροδέλες από φρέσκια ντομάτα
3) 1 τσιμπιά ρίγανη
4) 1 τσιμπιά μπούκοβο
5) Λίγο πιπέρι
6) Λίγη πάπρικα
7) Ελάχιστο λάδι
Εκτέλεση:
Απλώνουμε στο σκεύος μας φέτες από το τυρί κομμένες στο πάχος ενός δακτύλου. Από πάνω ρίχνουμε την πάπρικα και το πιπέρι. Τοποθετούμε τις ροδέλες από τη ντομάτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Τέλος ραντίζουμε με το λάδι και βάζουμε το μπουγιουρντί στο φούρνο. Το ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να «μαραθεί» ελαφρώς η ντομάτα. Το απολαμβάνουμε ζεστό, αμέσως μόλις βγει από το φούρνο.
laxtaristessyntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου