Υλικά: (για ταψάκι μεσαίου μεγέθους)
3 φλυτζάνια αλεύρι
4 αυγά
1 λίτρο γάλα φρέσκο
1/2 κιλό τυρί φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το γάλα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι να γίνει χυλός. (όπως τις τηγανίτες)
Στην συνέχεια σπάμε με τα χέρια μας το τυρί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C
Βάζουμε λάδι στο ταψί μας…τοποθετούμε στον φούρνο να κάψει καλά και προσθέτουμε τον χυλό..ψήνουμε ανάλογα με τον φούρνο μέχρι να πάρει το επιθυμητό χρώμα
Η Συνταγή είναι από κ. Evridiki Samara – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου