Amfipoli News: Κρεμμυδοκεφτέδες

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Κρεμμυδοκεφτέδες



Υλικά

4 μεγάλα (κόκκινα) κρεμμύδια

κομμένα σε λεπτές φέτες

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 πράσινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη

1/2 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

1/2 μάτσο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

1 αυγό

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη

1 κ.γ. κόλιανδρο ξερό σε σκόνη

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι - πιπέρι

1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 κούπα ριζάλευρο

50 ml. νερό

βρώμη ή φρυγανιά για το πανάρισμα

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

100 γρ. φέτα

100 γρ. ανθότυρο

2-3 κ.σ. γιαούρτι

άνηθο

καπνιστή πάπρικα

μπούκοβο

ελαιόλαδο

αλάτι


Tzeni's Kitchen


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου