Υλικά
4 μεγάλα (κόκκινα) κρεμμύδια
κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη
1/2 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
1/2 μάτσο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 αυγό
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
1 κ.γ. κόλιανδρο ξερό σε σκόνη
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα ριζάλευρο
50 ml. νερό
βρώμη ή φρυγανιά για το πανάρισμα
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το ντιπ
100 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
2-3 κ.σ. γιαούρτι
άνηθο
καπνιστή πάπρικα
μπούκοβο
ελαιόλαδο
αλάτι
Tzeni's Kitchen
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου