Amfipoli News: Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας

 


Ο Covid μεταμορφώθηκε από μία πανδημία σε μία ημιμόνιμη δικαιολογία για τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τις «Big Tech» και «Big Pharma», οπότε και το χρηματοπιστωτικό κτήνος που τις κατέχει, να εισβάλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και να τους ελέγχουν – ακριβώς όπως ο Μεγάλος Αδελφός του Orwell. Εμείς οι Έλληνες πάντως έχουμε συνηθίσει πια να μας επιβάλλουν οι σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας μας και μελλοντικοί ιδιοκτήτες της ότι θέλουν – καθώς επίσης να μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο κάθε είδους νόμου που υιοθετεί η ΕΕ. 

Για παράδειγμα, είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωζώνης που, εκτός του ότι έχει υποθηκεύσει τα πάντα και κυριολεκτικά λεηλατείται, ευρίσκεται υπό το καθεστώς της «αυξημένης εποπτείας» – σύμφωνα με το νόμο 472 που επιβλήθηκε από τον Σόιμπλε το 2013, με πειραματόζωο την Ελλάδα. 

Με δεδομένο τώρα το ότι, η κυβέρνηση-υποχείριο ελέγχει πάνω από το 80% των ΜΜΕ, καθώς επίσης όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι σε θέση να χειραγωγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού – ενώ είναι ασφαλώς ανόητο να τοποθετείται κανείς αντίθετα σε ένα κοπάδι, αφού είναι σίγουρο πως θα ποδοπατηθεί. Εν τούτοις, όσο ακόμη επιτρέπεται η ελευθερία της έκφρασης, μπορεί να λέει τη γνώμη του – προσεκτικά φυσικά, για να μην «κακοποιηθεί».

Συνεχίστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου