Amfipoli News: ΝΕΑ Λαθρόπολη στη Σάμο 10.000ων κατοίκων απειλεί την ασφάλεια του νησιού

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΝΕΑ Λαθρόπολη στη Σάμο 10.000ων κατοίκων απειλεί την ασφάλεια του νησιού



 Όταν υπήρξε εκείνο το μπαράζ πυρκαγιών στη Σάμο από τα μέσα της δεκαετίας του 2010, δεν ήταν εύκολο να αντιληφθούμε το μεγάλο σχέδιο που είχαν κατά νου οι κυβερνώντες και τα αφεντικά τους. Είχαμε καταλάβει μεν ότι πρόκειται για μία αμιγώς εχθρική πράξη, αλλά δεν είχαμε αντιληφθεί το μέγεθός της.

Σήμερα πλέον, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Σάμος αποτελεί ένα από τα προπύργια του ισλαμικού επεκτατισμού. Εννοείται ότι αυτό είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα, δεδομένου ότι οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν. Το αρχικό αφήγημα της «χώρας – πέρασμα» που ξεγέλασε τους κατοίκους του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Αν και πολλοί ήμασταν εκείνοι που είχαμε προειδοποιήσει για το τι επρόκειτο να συμβεί, είχαμε χαρακτηριστεί (κλασσική μέθοδος) ως «φασίστες», «ξενοφοβικοί», «νεοναζί» και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα.

Τώρα όμως, όλα όσα λέγαμε τότε, έχουν γίνει και με το παραπάνω απτά. Ο λαός των νησιών μας (Λέσβος, Σάμος Χίος κλπ), θαμπώθηκε από τα συγχαρίκια της ΕΕ και τις επισκέψεις του πάπα, της Τζολί και τόσων άλλων νεοταξιτών που έδωσαν στο νησί μία παγκόσμια δημοσιότητα. Μία αίγλη που είχε ως αποτέλεσμα την επερχόμενη διάλυση της τοπικής κοινωνίας.


Η νέα αυτή δομή, χωρητικότητας 10.000ων ατόμων, όσο τρία χωριά της Σάμου μαζί δηλαδή, έρχεται να απειλήσει εκ νέου τον κοινωνικό ιστό του νησιού.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάσουν. Είναι κοινό μυστικό στην ΕΥΠ ότι τέτοιες δομές, δε φιλοξενούν μόνο «κακομοίρους πρόσφυγες». Γνωρίζει πολύ καλά η ΕΥΠ, ότι εκεί φιλοξενούνται με έξοδα της «ελληνικής» κυβέρνησης, της ΕΕ και των ΜΚΟ, ένοπλοι μαχητές του ISIS, των «Αδελφών Μουσουλμάνων» και άλλων ισλαμικών φονταμενταλισττικών οργανώσεων. Κι επιτρέπουν το σχέδιο αυτό να επεκτείνεται εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων, με τη συνενοχή των ΜΜΕ…

Κάτι τέτοιες ενέργειες όμως, δεν μπορούν ν’ αφήσουν ασυγκίνητους όσους αγαπάμε αυτήν τη Χώρα. Ο θυμός ξεχειλίζει στο σχόλιο αναγνώστριας του αδελφικού μας ιστολογίου «Διόδοτος», η οποία βλέπει το νησί της έρμαιο στα ανθελληνικά χέρια:

Ένα ενδιαφέρον βίντεο που δημοσιεύτηκε στο γνωστό κανάλι YouTube από το λογαριασμό «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», έρχεται να μας τονίσει: «Γέμισαν ΛΑΘΡΟ την Ελλάδα και ο νεοέλληνας ζει το μύθο του καλοκαιριού στην παραλία»

Το βίντεο ξεκινάει με ένα δυναμικό ραπ κομμάτι των «fifty Vinc», στη συνέχεια ακολουθούν κάποια αποκαλυπτικά βίντεο από Σάμο, Έβρο και άλλες περιοχές της χώρας, που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί. Δυστυχώς όμως, ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι έρχεται. Οι πολλοί έχουν τη νοοτροπία του «σιγά μωρέ…», ενώ άλλοι τη λογική της στρουθοκαμήλου η οποία τους επιβάλλει να εθελοτυφλούν για να «περνάνε καλά» με χάρτινα τραγούδια και σπίτια – φυλακές…

πηγή αρχικής δημοσίευσης: Διόδοτος

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου