ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
200 ml γάλα φρέσκο,
200 ml σπορέλαιο,
280 γρ αλεύρι Φαριναπ,
μισό φακ.μπεικι.
1 βανίλια
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 2 λεπτά!Ρίχνουμε το γάλα και το σπορελαιο χτυπάμε 2 λεπτά. Σταματάμε το μίξερ και τα υπόλοιπα υλικά τα ρίχνουμε σιγα-σιγα και ανακατεύουμε πολύ καλά με μαριζ χωρίς να βγάλουμε τον αέρα
Λαδωνουμε το ταψι η πυρέξ ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 200 β.προθ.αντισ μεσαία σχάρα για 30 λεπτά! Όταν το βγάζουμε το σιροπιαζουμε με 1 ποτήρι γάλα
ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπάμε 400 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες με 2 κ.σ.γεματες ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
Την βάζουμε πάνω στο κρύο γλυκό
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου