Amfipoli News: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Μαδρίτη. Την είχαν φάει οι γάτες της

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Μαδρίτη. Την είχαν φάει οι γάτες της



  Το πτώμα μίας γυναίκας σε αποσύνθεση ανακάλυψε η αστυνομία σε διαμέρισμα στην Μαδρίτη, τμήμα του οποίου είχαν φάει οι γάτες της. 

Πέντε από τα επτά ζώα βρέθηκαν επίσης νεκρά όταν οι αξιωματικοί μπήκαν στην κατοικία στη περιοχή Φουενκαράλ της βόρειας Μαδρίτης. Οι γείτονες είπαν στον τοπικό τύπο ότι πιστεύουν πως η 79χρονη Κολομβιανή, Κλάρα Ινές Τομπόν, μπορεί να πέθανε από κορονοϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος σήμανε συναγερμό λόγω της έντονης μυρωδιάς που ερχόταν από το διαμέρισμά της και του αριθμού των μυγών. Η αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να μπει στο διαμέρισμα μέσα από ένα παράθυρο και βρήκαν την Κλάρα νεκρή σε ένα από τα δωμάτια κατά τη διάρκεια της έρευνας. 

Το πάνω μέρος του σώματός της είχε φαγωθεί εν μέρει από τα ζώα ενώ οι δύο επιζώντες γάτες μεταφέρθηκαν σε κέντρο διάσωσης ζώων. 

Ένας ανώνυμος γείτονας δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo: 

«Ένας αστυνομικός είπε ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που είχε δει ποτέ στη δουλειά του». Πιστεύεται ότι η 79χρονη πρέπει να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 3 μήνες, αν και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. 

Η 79χρονη ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα από το 1996. Η οικογένειά της ζει στην Κολομβία.

mixanitouxronou.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου