Amfipoli News: Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το κινητό του πιλότου – Αναμένονται συλλήψεις

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το κινητό του πιλότου – Αναμένονται συλλήψεις



  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Η «κίνηση» στο κινητό του πιλότου που απαιτεί εξηγήσεις και η κατεπείγουσα μεταφορά του με ελικόπτερο από την Αλόννησο.

Ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν κλήθηκε κατεπειγόντως στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο για νέα κατάθεση, μετά τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον 32χρονο πιλότο και για μια «κίνηση» στο κινητό του, η οποία δεν εξηγείται από τα στοιχεία, αφού φαίνεται να έχει γίνει την ώρα που ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές!

Μυστήριο με τις κάμερες

Εν τω μεταξύ στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου είχε μεταφερθεί το καταγραφικό από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, από το οποίο σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου οι φερόμενοι ληστές και δολοφόνοι είχαν πάρει την κάρτα SIM, φαίνεται να έχει γίνει ανάκτηση κάποιων εικόνων από το εσωτερικό του σπιτιού.

Την ίδια ώρα, θολό παραμένει πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Από την εργαστηριακή διερεύνηση του καταγραφικού φαίνεται να έχουν προκύψει στοιχεία όσον αφορά στην ώρα αφαίρεσης της κάρτας SIM, τα οποία δεν συμφωνούν με την αρχική κατάθεση του πιλότου.

Σύμφωνα με τον ALPHA, εκτός από τον 32χρονο, φέρεται να έχει κληθεί για να καταθέσει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι, εκτελώντας κάποιες εργασίες στη μοιραία μεζονέτα. Ο υπάλληλος έχει κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, σε αντιπαραβολή μάλιστα με τον 32χρονο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του σταθμού!

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις άμεσα, κάνοντας λόγο και για συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου