ΥΛΙΚΑ:
Μελιτζάνες
λάχανο
σέλινο
πιπεριές Φλωρίνης
καρότα
σκόρδο
λίγο ημίχοντρο αλάτι
και αν θέλετε καυτερή πιπεριά.
Η δοσολογία είναι προαιρετική, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να κάνετε.
ΑΛΜΗ:
1 λίτρο νερό
2 κ.σ. (γεμάτες) ημίχοντρο αλάτι
1 κ.σ. ξινό (λεμόντουζο)
και ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε, χαράζουμε σταυρωτά και ζεματάμε τις μελιτζάνες.
Ζεματάμε τους βλαστούς από το σέλινο.
Χοντροκόβουμε όλα τα λαχανικά, ρίχνουμε λίγο αλάτι ανακατεύω, γεμίζουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε σε ένα τάπερ.
Τέλος ρίχνουμε την άλμη και το ελαιόλαδο.
“Maria Mavrovouniotou-. Πιτες – Φαγητα & Γλυκα με…Μεράκι.”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου