Amfipoli News: Τελείωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές: Σήμερα έγινε αυτό που όλοι περίμεναν!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Τελείωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές: Σήμερα έγινε αυτό που όλοι περίμεναν!



  Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 33χρονο συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αφού μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες θα δείξουν τα ακριβή κίνητρά του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί αλλά και τα ταξίδια του πιλότου, καθώς από τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου αναμένονται πληροφορίες που ενδέχεται να ρίξουν «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του 33χρονου. Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.

athensmagazine

Το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της αναμένονται να έρθουν στη δημοσιότητα εντός λίγων ημερών. Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς ανοίγει νέος κύκλος έρευνας για το ακριβές κίνητρο του φόνου, όπως και ο πιθανός ρόλος μίας 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου, με την οποία διατηρούσε πολυετή γνωριμία.

Όπως αναφέρει το Mega, η έρευνα θα ξεκινήσει με την επάνοδο του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση και τις κλήσεις σε κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων όπως της συμβούλου του μοιραίου ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, συγγενών και γνωστών του 33χρονου κατηγορούμενου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Επιπλέον θα κληθούν μάρτυρες πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον 33χρονο πιλότο. Θα κληθούν επίσης άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού.

Ακόμα θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού. Προκειμένου να καταδειχθεί αν υπήρχε χωρίς αμφιβολία, προεργασία της δολοφονικής επίθεσης με θύμα την άτυχη 20χρονη. Ο λόγος για τη νέα έρευνα είναι το ότι στην υπόθεση παραμένουν θολά σημεία.

Προστριβές του ζευγαριού

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι η δολοφονία υπήρξε μετά από πολύμηνες προστριβές του ζευγαριού. Ύστερα από την γέννηση του παιδιού τους, την αποστροφή που έδειχνε η Καρολάιν για τον σύζυγό της, για την πρόθεση της να φύγει από το σπίτι τους μαζί με την μικρή Λύδια, τις κακές σχέσεις που υπήρχαν με ορισμένους από τους οικείους του πιλότου κλπ..

Θεωρείται πιθανόν η σύμβουλος, κ. Μυλωνοπούλου στην κατάθεσή της να αναφερθεί στον φόβο που της εξέφραζε η Καρολάιν, όσα της εκμυστηρευόταν για τις συγκρούσεις με τον σύζυγο της κι άλλα. Όπως εξάλλου και για τις προσπάθειες του 33χρονου πιλότου να πληροφορηθεί από την σύμβουλο τι θα κατέθετε στην ΕΛΑΣ. Ρώτησε ακόμα αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις δέκα περίπου συνεδρίες με την Καρολάιν.

Το τρίτο πρόσωπο

Ωστόσο κρίσιμο θεωρείται τι θα συμβεί με την διερεύνηση της αναφερόμενης παρουσίας του “τρίτου προσώπου”, δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαφές μαζί της ο 33χρονος πιλότος –στον ευρύτερο χώρο της εργασίας του- ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Με την πλευρά του νομικού εκπροσώπου της εν λόγω φίλης του 33χρονου πιλότου να σημειώνει ότι “η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης”. Σημειώνεται ωστόσο ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.

Επιπλέον ζητούμενο είναι αν είναι καταχωρημένος ο αριθμός του τηλεφώνου της στην κατασχεθείσα συσκευή του 33χρονου. Κάτι που δεν φαίνεται να προκύπτει τουλάχιστον προς το παρόν. Επιπλέον δεν φαίνεται να υπήρχαν σαφείς εκμυστηρεύσεις της 20χρονης στην σύμβουλο του ζευγαριού για ύπαρξη τρίτου προσώπου στην ζωή του συζύγου της. Απλώς φαίνεται να είχε αναφέρει ότι “δεν της άρεσαν ορισμένα πράγματα στην δουλειά του”, χωρίς να προσδιορίζει ποια ακριβώς.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν τελικώς ζητηθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν- εκπροσωπείται νομικά από τον δικηγόρο Βόλου κ. Αθανάσιο Χαρμάνη– να κληθεί να καταθέσει η 40χρονη. Με την περαιτέρω έρευνα που μπορεί να υποκρύπτει σημαντικές εκπλήξεις και νέα στοιχεία για την πολυσυζητημένη υπόθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ

piraeuspress

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου