ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 Ermol (σαντιγί στο τσίγκινο κουτάκι)
2 κ.γ.μελί για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό
2 - 3 κουταλιές σούπας βανίλια (υποβρύχιο με γεύση μαστίχας!
Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπάμε πρώτα το Ermol για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο (να είναι παγωμένα) χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά και ρίχνουμε το μέλι και τη μαστίχα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Τοποθετούμε σε μπολ με στρώσεις σιρόπι βύσσινο και βάζουμε στην κατάψυξη.
Gogo Samiou - ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου