Amfipoli News: «Ματωμένος γάμος» στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο - Πώς μηχανή σκόρπισε το θάνατο

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

«Ματωμένος γάμος» στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο - Πώς μηχανή σκόρπισε το θάνατο



  Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες (23/7) το απόγευμα στην Καβάλα - Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πριν από γάμο - Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζούς έξω από κέντρο διασκέδασης - Το δυστύχημα συνέβη σχεδόν έξω από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» - Μάνα και γιος τα δύο θύματα - Τι λέει  ο Δήμαρχος Καβάλας

Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην Καβάλα, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Η πρώτη ενημέρωση από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς, ωστόσο οι νεκροί ήταν τρεις. Πρόκειται για τον οδηγό της μηχανής και 2 ακόμα άτομα - μητέρας και γιός όπως μεταδίδει η ΕΡΤ - που φέρονται να περίμεναν στο πεζοδρόμιο την είσοδό τους στο γλέντι του γάμου.

Δείτε την gallery (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):







Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες (23/7) το απόγευμα στην Καβάλα - Τρεις άνθρωπο έχασαν τη ζωή τους πριν από γάμο - Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζούς έξω από κέντρο διασκέδασης

«Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Περιγιάλι, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν το γλέντι).

Το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης, ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας από την Καβάλα που ήταν πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να βαφτίσει τον επόμενο μήνα! Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο!

 

 Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 άτομα που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

proininews.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου