ΥΛΙΚΑ
Κολοκυθάκια τριμμένα
Κρεμμυδάκια φρέσκα και ένα ξερό
Μαιντανό
Ανηθο
Δυόσμο
Μαρούλι
Ρύζι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, κόβουμε το μαρούλι κι όλα τα μυρωδικά, αλατίζουμε και σουρώνουμε να φύγουν τα υγρά.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το ρύζι.
Ανακατευουμε καλά και γεμίζουμε.
Στην κατσαρόλα βάζουμε ενα πιάτο απο πάνω για βάρος, συμπληρώνουμε νεράκι και λάδι και σιγοβράζουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου