Amfipoli News: ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

 


ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

Η σημερινή (εκ μέρους των ΜΜΕ του καθεστώτος) αγνόηση μετά ύβρεων των μεγάλων χθεσινών συγκεντρώσεων σε πολλές πόλεις της Χώρας, που έδειξαν περίτρανα ότι “ο λαός βράζει” με αυτά που του συμβαίνουν, καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης σύγκλισης όλων των δυνάμεων των αντιστεκομένων στην επελαύνουσα βαρβαρότητα, σε ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Η πράξη αυτή δεν μπορεί να είναι η υποστήριξη ενός ακόμη κόμματος, διότι, απλά, κόμμα σημαίνει κομμάτι, κομμάτιασμα.
• Η πράξη αυτή, είναι η διενέργεια ενός οιονεί Δημοψηφίσματος, οργανωμένου από τον λαό για όλο τον λαό, όπως ήταν και το κάλεσμα για τα χθεσινά συλλαλητήρια.
• Με αυτό το Δημοψήφισμα (και υπό την προϋπόθεση ότι σ’ αυτό θα λάβει μέρος ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού, πάνω από 2 εκ.) το πραγματικό αφεντικό της Χώρας, ο κυρίαρχος λαός, θα προβεί στην de facto ΑΝΆΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΊΟΡΚΩΝ “ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ” ΤΟΥ και στην ΑΝΆΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ, με πρόσωπα που αυτός (ο λαός) θα εξουσιοδοτήσει.
• Με την (καθ’ όλα νόμιμη) κίνηση αυτή, το καθεστώς καθίσταται ανίκανο και να χτυπήσει (για να διαλύσει) τον λαό και να τον βρίσει, αλλά (και το σπουδαιότερο) να τον αγνοήσει.
• Έτσι θα επιβάλλουμε στη Χώρα τη λαϊκή βούληση που το καθεστώς επανειλημμένως την κατουρά και τη χέζει, όπως στην υπογραφή των Μνημονίων, στην αλλαγή του ηρωικού ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος του 2015 στο ντροπιαστικό και καταστροφικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και όπως στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η τελική λύση του μαρτυρίου του Ελληνικού λαού, είναι αυτός, που (και κατά το Σύνταγμα) είναι ο άρχων της Χώρας, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ, από τα χέρια του Κούλη, του Αλέξη, της Φωφώς και του λοιπού συναφιού.
Λεπτομέρειες της πρότασης, εδώ: www.pnika21.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου