ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ:
5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
155 γρ αλεύρι Φαριναπ,
4 κ σ κακάο,1 βανίλια!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σε δόσεις το αλεύρι-κακαο κοσκινισμένα!
Ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά χωρίς να βγάλουμε τον αέρα! Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί(26 ν) ρίχνουμε το μίγμα απαλά το ισιωνουμε και το ψήνουμε στους 180 β προθ.αντισ μεσαία σχάρα για 35 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε να κρυώσει τελείως και το κόβουμε!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη για 4 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει!
ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπάμε 1 μορφατ μεταλλικό κουτί με 300 γρ ζάχαρη άχνη, 2 κ.σ.γαλα φρέσκο και όταν γίνει η σαντιγύ ρίχνουμε μέσα 200 γρ καρύδα και ανακατεύουμε απαλά!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Βάζουμε τον πρώτο πάτο το σιροπιαζουμε με κουτάλι!
Βάζουμε σαντιγύ απαλά!
Ξανά πάτο παντεσπανιου σιροπιασμα σαντιγύ!
Τελειώνουμε με πάτο παντεσπανιου σιροπιασμα μπόλικη σαντιγύ και μπόλικη καρύδα!
Και φυσικά διακόσμηση το νόστιμα BOUNTY!!!
Tzeni Tsanaktsidou - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου