Υλικά
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
400 γραμμάρια merenda
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί, ισιώνουμε την επιφάνεια και το βάζουμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες μέχρι να παγώσει τελείως.
Ξεφορμάρουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
syntages.me
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου