Χτύπησα με μίξερ χειρός 1 φρέσκια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (200 ml) , να γίνει σαν πηχτό γιαούρτι.
Ανακάτεψα μέσα το 1/3 από ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα και 1 βανίλια.
Χρησιμοποίησα 1 συσκευασία μπισκότα Οreo επειδή αυτά ταίριαζαν σαν μέγεθος στα βαθουλώματα της φόρμας μου.
Προσεχτικά άνοιξα στα δύο τα μπισκότα, αφαίρεσα την άσπρη γέμιση, την ανακάτεψα με λίγη κρέμα γάλακτος και την πρόσθεσα στην κρέμα του παγωτού για περισσότερη γεύση.
Άδειασα την κρέμα σε μια σακούλα/κορνέ ζαχαροπλαστικής και έκοψα την άκρη της.
Σε κάθε υποδοχή της φόρμας έβαλα 1 μπισκότο, πρόσθεσα με το κορνέ την κρέμα παγωτού και καπάκωσα με 1 ακόμη μπισκότο.
Έβαλα τη φόρμα στην κατάψυξη και σε 1-2 ώρες τα παγωτίνια ήταν έτοιμα. Τύλιξα κάθε ένα σε αλουμινόχαρτο και τα διατηρώ στην κατάψυξη.
Καλού κακού είχα ντύσει κάθε υποδοχή της φόρμας με λωρίδες που έκοψα από αντικολλητικό χαρτί.
Λίζα Σαραντίδου-Πασιαλή
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου