Συστατικά
100 γρ αλλαντικά
8 κόκκινες πιπεριές
½ ματσάκι μαϊντανό
100 γρ φέτα
100 γρ κασέρι
100 γρ ρεγκάτο
100 γρ γραβιέρα
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
100 ml νερό
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τα αλλαντικά και τρίβουμε τα τυριά.
Πλένουμε και καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Αναμειγνύουμε τα τυριά, τα αλλαντικά, το μαϊντανό, ρίγανη και πάπρικα.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί.
Προσθέτουμε το νερό και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν.
foodaholics.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου