Περασα απο τον τριφτη 4 κολοκυθακια, 2 μελιτζανες και 2 κρεμμυδια μεγαλα, εβαλα λιγο αλατι και τα ζουληξα για να φυγουν τα υγρα τους.
Μετα εβαλα τυρι τριμμενο, λιγο λαδι, 1 φλυτζανα τραχανα, 5 αυγα, 1 κουπακι μικρο γιαουρτι, ανηθο, δυοσμο ξερο.
Τα ανακατευουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
Για την ζυμη για τα φυλλα εβαλα 8 φλυτζανες αλευρι, λογο ξυδι, λαδι αλατι και νερο για να γινει μια ευπλαστη ζυμη.
Ανοιγουμε τα φυλλα μας και στρωνουμε την πιτα στο επανω φυλλο μετα χτυπησα 1 αυγο λιγο γαλα και λαδι και πασαλειψα την πιτα εβαλα και εδω και εκει λιγο βιταμ και εψησα 180 βαθ για μιαμιση ωρα για να φυγουν τα υγρα της καλο βραδυ φιλοι μου
Βέρα Τσιντζόγλου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου