ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις πιπεριές… κόβουμε το κοτσανάκι τους το περίσσειο, χαράζουμε στη μέση την πιπεριά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
Σε τηγάνι βάζουμε αραβοσιτέλαιο και μόλις κάψει τοποθετούμε τις πιπεριές μέσα σε χαμηλή φωτιά, τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε ελαιόλαδο ξύδι αλάτι 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο ,μαϊντανό και λίγο ρίγανη ..ανακατεύουμαι και σερβίρουμε.
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου