Υλικά
800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
130 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. εκγύλισμα βανίλιας
75 γρ. ζεστό νερό
15 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
300 γρ. φράουλες, κομμένες
50 γρ. άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε σε ένα μπωλ, το γιαούρτι, τη ζάχαρι, το εκχύλισμα βανίλιας, και ανακατεύουμε.
Στο ζεστό νερό, αδειάζουμε την ζελατίνη σε σκόνη, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο πρώτο μπωλ. Ανακατεύουμε με το μίξερ.
Ρίχνουμε στο μπωλ τα 150 γραμμάρια φράουλες και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα σε μία φόρμα με μεμβράνη, το στρώνουμε και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Μετά από αυτό το χρόνο, το βγάζουμε από το ψυγείο και το αδειάζουμε αναποδογυρίζοντάς το.
Χτυπάμε στο multi 150 γραμμάρια φράουλες, τη ζάχαρι άχνη και το αδειάζουμε επάνω από το γλυκό με ένα κουτάλι.
Στολίζουμε με φράουλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου