Amfipoli News: ΣΠΈΣΙΑΛ ΚΟΡΜΟΣ FERRERO ROGHER!

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΣΠΈΣΙΑΛ ΚΟΡΜΟΣ FERRERO ROGHER!

        


Υλικά:

250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες,

400 γρ Μερέντα,

1 και 1/2 μπισκότα πτι Μπερ σοκολάτα,

4 σοκοφρετες θρυμματισμένες,

15 φουντούκια ολόκληρα καβουρδισμένα!     

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Χτυπάμε την κρέμα να αφρατεψει! 

Ρίχνουμε την Μερέντα, χτυπάμε 1 λεπτό να ενσωματωθούν!Σταματάμε το μίξερ και σπάζουμε στο μίγμα τα μπισκότα!

Ρίχνουμε και τις θρυμματισμένες σοκοφρετες!     

Βάζουμε στον πάγκο μας διάφανη μεμβράνη και ρίχνουμε το μίγμα πάνω!

Το πατάμε να γίνει τετράγωνο! Στην μέση ακριβώς βάζουμε μια σειρά τα φουντούκια και προσπαθούμε να το κλείσουμε !

Αφού το κλείσουμε το γυροφερνουμε να του δώσουμε το στρογγυλό σχήμα και στην συνέχεια κατάψυξη για όλο το βράδυ!     

Την επόμενη το βγάζουμε από την κατάψυξη βγάζουμε την διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα φυσικά κάτω από την σχάρα βάζουμε κάτι η λαδόκολλα η ταψί !     

 Εάν θέλουμε του βάζουμε Μερέντα η σοκολάτα για επικάλυψη εγώ έκανα γλάσσο.

ΓΛΑΣΣΟ:

Έβαλα 200 γρ κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί! Έσπασα 180 γρ κουβερτουρα ανακάτεψα μόλις ενώθηκαν κατέβασα από την εστία έριξα 1.κ.σ.βιταμ και 100 γρ φουντούκια καβουρδισμένα ψιλοκομμένα!

Αφού πάγωσε ελαφρώς την έριξα πάνω στο κορμό!  

Και φυσικά είχα κρατήσει λίγο μίγμα να φτιάξω τα σοκολατάκια για διακόσμηση!       

Εάν θέλουμε μέσα στο μίγμα σπάμε λίγα σοκολατάκια Ferrero!

Tzeni Tsanaktsidou - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου